Ratsulan MODA-kortti

MODA-kortin voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta

1. Käteiskortti

Hae korttia

Käteiskortti on tarkoitettu käteisen käyttäjälle. Esittämällä käteiskortin jokaisen ostoksesi yhteydessä saat hyväksesi MODA-korttiasiakkaan edut. Käteiskortilla et voi maksaa ostoksiasi.

2. Tilikortti (kotisovitusoikeus)

Hae korttia

Tilikortti on kehitetty Sinulle, joka arvostat rauhassa tehtyjä valintoja ja joustavaa maksuaikaa. Ratsulan tilikortin haltijana saat oikeuden viedä tuotteen kotiin sovitettavaksi kolmen päivän ajaksi. Jos kotisovitustuotteita ei ole palautettu kolmen päivän jälkeen, siirrämme ostoksen tilillesi. Ostoksista lähetetään kuukausittain lasku kotiisi. Tilikorttia voi käyttää myös käteiskortin tapaan. Tili on täysin koroton, kun maksat ostoksesi kokonaan seuraavassa laskutuksessa. Maksuaikaa on tällöin keskimäärin 30 päivää. Voit myös valita pidemmän maksuajan, aina viiteen kuukauteen asti. Maksat kuukausittain vähintään 20 % luottorajastasi. Maksamattomasta saldosta perimme tilinhoitomaksua (korkoa) 1,6 % kuukaudessa, kuitenkin vähintään yksi euro. Todelliseksi vuosikoroksi tulee silloin 19,2 % laskettuna tyypillisen 300 euron tililuoton mukaan. Huomaa kuitenkin, että 300 euron ostoksesta tilinhoitomaksuja veloitetaan 9,60 euroa eli vain 3,2 % käteishintaa enemmän.

3. Laskutuskortti (vain yrityksille)

Laskutuskortti on tarkoitettu vain yrityksille, jotka haluavat käyttää laskutuspalveluamme ja maksaa lyhyellä maksuajalla ilman korkoja ja kuluja. Laskutuskortin haltijalla on myös oikeus kotisovitukseen. Laskutuskorttia voi käyttää myös käteiskortin tapaan.

Rinnakkaiskortti

MODA-kortin voit hakea perhekohtaiseksi, jolloin samassa taloudessa asuvalla perheenjäsenellä on hallussaan rinnakkaiskortti. Rinnakkaiskortin voi hakea pääkorttilaisen suostumuksella. Käteiskortin rinnakkaiskortiksi käy vain käteiskortti. Tilikortin rinnakkaiskortiksi käy käteiskortti tai tilikortti. Rinnakkaiskortilla ei voi lunastaa ostohyvitystä. Rinnakkaiskortin hinta on 1 euro.

ONGELMATILANTEISSA

Ongelmatilanteissa voit aina ottaa yhteyden myymäläämme. Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen miikka.kuusela@ratsula.fi tai yhteydenottolomakkeella. Voit myös soittaa numeroon (02) 6316 596.