Vaihto ja palautus

Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, sinulla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteen myymälästä tai postista noutamisesta lähtien. Voit lähettää meille takaisin käyttämättömän ja myyntikelpoisen tuotteen alkuperäisessä pakkauksessaan palautusajan sisällä.

Vaihdot ja palautukset on helpoin tehdä myymälässämme. Jos vierailu myymälässämme ei ole mahdollista, voit palauttaa tuotteen postitse seuraamalla alla olevia ohjeita.
Vaihto toimii parhaiten niin, että teet palautuksen yhteydessä uuden tilauksen.

Viallinen tai vioittunut tuote

Jos toimitettu tuote on viallinen tai lähetyksessä vioittunut, siitä tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme, verkkokauppa@ratsula.fi,  välittömästi 24 tunnin kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Korvaamme viallisen tuotteen ensisijaisesti uudella vastaavalla tuotteella. Mikäli tämä ei ole mahdollista, hyvitämme maksamasi rahasuorituksen kokonaisuudessaan.

alusasut, uima-asut ja hygieniatuotteet

Alus- ja uima-asuilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa. Alaosat ja uima-asut tulee sovittaa aina omien alusvaatteiden päälle. Avattuja hygieniatuotteita tai muita sinetöityjä tuotteita, kuten sukkia ja sukkahousuja, ei voi palauttaa.

 

PALAUTUSOHJEET

Palautus myymälään on ilmainen

Voit palauttaa tuotteet veloituksetta Muotitavaratalo Ratsulan mille tahansa kassalle. Tuo mukanasi tilausvahvistus tulostettuna tai valmistaudu näyttämään se älypuhelimellasi.

Palautus postin kautta

Postin asiakaspalautus maksaa 4,90 €. Sinun ei tarvitse maksaa lähetystä sillä pidätämme palautusmaksun palautettavasta summasta. Tuotteen vastaanottamisen ja tarkastelun jälkeen, palautamme rahat mahdollisimman pikaisesti käyttämäsi maksupalvelun kautta.

Minulla on Postin palautustarra

Pakkaa tuotteet ja liitä mukaan pakkauslista ja siinä oleva palautuslomake täytettynä. Kiinnitä palautustarra pakettiin ja vie se Postiin.

Minulla ei ole palautustarraa

Pakkaa tuotteet ja liitä mukaan pakkauslista ja siinä oleva palautuslomake täytettynä. Kirjoita seuraavat tiedot pakkauksen päälle:

  • RATSULA.FI / ASIAKASPALAUTUS
  • PALAUTUSKOODI 603252
  • Antinkatu 17, 28100 PORI
  •  

Vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen, jossa sinua autetaan paketin lähettämisessä.

VAIHTO-OHJEET

Vaihto myymälässä toimii nopeimmin. Voit käydä vaihtamassa tuotteet Muotitavaratalo Ratsulassa. Tuo mukanasi tilausvahvistus tulostettuna tai valmistaudu näyttämään se älypuhelimellasi.

Jos vierailu myymälässä ei ole mahdollista, tilaa korvaava tuote ensin verkkokaupasta. Näin saat vaihdettua tuotteen nopeimmin ja varmistat samalla, että tuote on vielä saatavana. Palauta sen jälkeen vaihdettava tuote noudattamalla edellä annettuja palautusohjeita.

Kun asiakas tekee palautuksen yhteydessä uuden korvaavan tilauksen, esimerkiksi eri koko tai väri samasta tuotteesta, emme pidätä 4,90 € palautusmaksua. Tämä edellyttää, että asiakas kirjoittaa palautettavan tuotteen pakkauslistaan "olen tehnyt vaihtotilauksen ##### (uuden tilauksen numero)".

KAIKKI MUUT KYSYMYKSET VOI OSOITTAA SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESEEN verkkokauppa@ratsula.fi