Miten Ratsula on ollut mukana

elämäsi hetkissä?

 

Jaa muisto tai hetki elämäsi varrelta, jossa Ratsula on ollut tavalla tai toisella mukana. Voit jakaa hetkesi tarinana, lyhyenä tai pitkänä, tai vaikka kuvana, haluamassasi tavalla alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse.

Arvomme 50€ Ratsula-lahjakortteja koko juhlavuoden ajan, joka kuukausi, kaikkien hetkien ja tarinoiden jakajien kesken. Palkitsemme myös koskettavimmat tarinat!

• • •
 

100 VUOTTA PORIN SYDÄMESSÄ

Satoja tuhansia kohtaamisia ja palvelutilanteita. On puettu hiekkalaatikolle, koulujen päättäjäisiin, arkeen, töihin, häihin, syntymäpäiville, linnan juhliin ja sisustettu koteja. On naurettu ja joskus itkettykin yhdessä, eletty mukana. Reilusti yli 1000 ihmistä on vuosien varrella työllistynyt Ratsulassa ja ollut mukana elämäsi hetkissä.Emme olisi selvinneet sodista, lamoista, koronakriisistä ja lukuisista vastoinkäymisistä ilman kovaa työtä, periksiantamattomuutta, osaavaa henkilöstöämme ja teitä, uskolliset asiakkaamme. Olemme sopeutuneet ja uudistuneet kussakin ajassa.Teemme tätä työtä edelleen sydämellä, halusta palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin niin myymälässä kuin verkkokaupassa.

Matti, Kati, Jussi, Lotta, Carla, Monna, Miikka, Petra
ja 
koko Ratsulan väki

 

 

Jaa tähän elämäsi hetki: 

Jakamalla tarinasi annat meille luvan julkaista sen haluamallasi nimimerkillä.

Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png txt pdf.